• BÜROLARIN DİKKATİNE

ForumSahadan2.com Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

REKLAM ve İŞBİRLİĞİ ADRESLERİMİZ

live:.cid.cb46d896c7665b3e

[email protected]

Sponsor Etkinlik 1Win Yatirim Etkinligi Ssler Buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugurfalconn

Kayıtlı Üye
admin bey benim payfix düzeldi papara verdiğim için listeden çıkmıştım.payfix no 1311118961 listeye eklerseniz sevinirim

Elhadji

Kayıtlı Üye
Sağlık herseyin basinda gelirmis dün yazdı admin bana benim.yorumun üstüne

GALABEY

Forum Sahibi
@GALABEY abi geçmiş olsun ama bu adam 4 dündür uyanamadı mi ameliyat olsa taburcu olmuştu çoktan herald biri seni kekleri para yollayacam diye sende inanıp bize dağıtmak istedin galiba hepimiz keklendik
Keklenecek ne var üye oldum diye keklendiysen her üye olduğun site için kekleniyormusun

GALABEY

Forum Sahibi
ARKADAŞLAR BU ETKİNLİKTE TEKRAR SÖYLÜYORUM DAĞITIM YAPAN ARKADAŞ RAGATSIZLIK GEÇİRDİ ONUN İÇİN BEKLEMEYE ALDIM BU KONUYU KENDİSİ İLE GÖRÜŞTÜM EN KISA ZAMANDA GÖNDERECEĞİNİ SÖYLEDİ AMA BAKIYORUM BAZI ÜYE ARKADAŞ @Necatibey her konu altına yazmış 100 tl için yapmadığını söylemediğini bırakmamış bugüne kadar ne etkinlik olursa olsun sonuna kadar herkes hakettiğini aldı FORUMSAHADAN DAN BUNDAN SONRADA ÖYLE OLACAK KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

GALABEY

Forum Sahibi
GÖNDERİLMEYECEK OLSA ETKİNLİK KALDIRULIRDI NE ETKİNLİK KALDIRILDI NEDE LİSTE KALDIRILDI LİSTEDEN İLK 3 KİŞİYE GÖNDERİLDİ LİSTEDE OLANLARA GÖNDERİM YAPILACAK 1 KİŞİ HARİÇ BUGÜNE KADAR HERKES HAKETTİĞİNİ SONUNA KADAR ALDI SAĞLIK OLUNCA İŞİN İÇİNDE AKAN SULAR DURUR SAYIN ARKADAŞ LAR ER YADA GEÇ HAKKINIZ OLAN GÖNDERİLECEK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...