• BÜROLARIN DİKKATİNE

ForumSahadan2.com Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

REKLAM ve İŞBİRLİĞİ ADRESLERİMİZ

live:.cid.cb46d896c7665b3e

[email protected]

Sponsor Etkinlik 1Win Yatirim Etkinligi Ssler Buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elhadji

Kayıtlı Üye
Zat3n şüphemiz olmadı başkan rahat ol
LİSTEDE OLANLARA GÖNDERİM YAPILACAK ARKADAŞLAR @italian a para gittiği halde hala ss atmadı diğer arkadaşların gönderimi yapılacak forumsahadan olarak ne etkinlik açtıysam herkesin hakkı bugüne kadar sonuna kadar ödülü verildi konuda yazıyor payfix sadece Papara yazanlar maalesef
İşine gelmeyen varsa katılmaz Bi daha etkinliklere olur biter bedavadan para atıyorsunuz siteye atın diye Rica ediyorsunuz bide laf isiteceksiniz işine gelmeyen varsa net katılmaz olur biter biz bekleriz sorun yok

Necatibey

Guest
Buraya bile uğramıyor adamlarnbiz buradayız bize at bari giden gitti adamlar başka sitede yedinparayı sen halen afamdan ss bekle

Son düzenleme:

Fenerbahcem112

Kayıtlı Üye
Geriye kalanlarla yola devam edelim reis Siteye atan atar zaten atmak istemeyen 3 gün sonrada atsan atmaz sizin bizi bekletmeniz anlamsız Desenizki o gönderilen 3 kişi siteye yükleme yapmadı diye diğer üyelere gönderim saglanmiycak anlarız bizde konudan çıkıp beklemeyiz

Elhadji

Kayıtlı Üye
Bugün yokmu gönderim beklemeyelim mi yatalım mı

GALABEY

Forum Sahibi
ARKADAŞLAR PAYFİX ATAN ARKADAŞ DÜN GECE RAHATSIZ LANMIŞ BENİMDE AKŞAM BİLGİM OLDU BUGÜN KEBDİSİ İLE KONUŞUP BİLGİ VERECEĞİM

Necatibey

Guest
ARKADAŞLAR PAYFİX ATAN ARKADAŞ DÜN GECE RAHATSIZ LANMIŞ BENİMDE AKŞAM BİLGİM OLDU BUGÜN KEBDİSİ İLE KONUŞUP BİLGİ VERECEĞİM
Valla teis istersen yollama çünkü baya geç oldu adamların öoğu zaten foruma bile girip bakmıyor para gelinve nereden geldiğini çoğu anlamayacak parana yazık olacak banada 3 4 güne gelse bende anlamam senden sonra diğer forunlarda da payfix etkinliğşne katıldım çünkü

Elhadji

Kayıtlı Üye
Bence siz sırayla değil burda olanı baz alin @GALABEY bekliyoruz bizler zaten çok olmuş süre olarak şimdi 3 kişi sıradan alacak belki 1 gün 2 günde öyle bekleyeceğiz ss atsınlar diye

GALABEY

Forum Sahibi
Arkadaşlar ben gerekeni yazdım bekleyin sizden ricam LİSTEDE kim varsa atılacak anlayışlı olun atacak arkadaş hastanede herkesin başına gelecek olay beklemeniz size tavsiyem

Elhadji

Kayıtlı Üye
burası sonuçlanmayacak heralde boşuna bekledik
Etkinlik açıldı kaç gün olmuş hastane işi çıkmış bence payfixleri atacak olan kişi tüydü gitti hastane falan bahane olmadı galabeye atardı iki dk lik iş odagitim yapardı

GALABEY

Forum Sahibi
Etkinlik açıldı kaç gün olmuş hastane işi çıkmış bence payfixleri atacak olan kişi tüydü gitti hastane falan bahane olmadı galabeye atardı iki dk lik iş odagitim yapardı
Bahane diyorsan sen diyecek sözüm yok bugüne kadar ne ödül hakettin forumsahadan dan almadın onu söyle bana hastane ve sağlık olunca herşeyi bir kenara bırakırım @Elhadji

Necatibey

Guest
Ris şu andan itibaren yollama çünkü para nereden geldi adam hatırlamaz bile üzerinden baya zaman geçti çünkü kim hatırlayacak 1 hafta geçmiş başka sitelere atıp oynar adam senin referanslar da çöp olur bu site sana 30 üye yatırım yaparsa belli bir para verecek onuda alamayacan ay sonu

Guruu

Kayıtlı Üye
Gonderilmeyecekmi atalım sitedede oynayalim cekelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...