Kanks bak orda gözüküyor 19:16 da gelmiş 19:17 de hesaptan çekilmiş yani bunu benim yatirmam mümkün değilNiye cekilsinki hesabından bloke mi koymus banka falan mı bu
ForumSahadan2.com Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.cb46d896c7665b3e
Kanks bak orda gözüküyor 19:16 da gelmiş 19:17 de hesaptan çekilmiş yani bunu benim yatirmam mümkün değilNiye cekilsinki hesabından bloke mi koymus banka falan mı bu
Geceye kadar herkese atılmış olur arkadaşlar lütfen parası payfix e düşen yatırım yapıp ss atsın bu konu altınakaoran benim pay bloke pa
Kaptan ödülüm gönderilmedi1280059608 - 115₺
2063006039 - 110₺
1890033488 - 108₺
Ss leri paylasim arkadaslar
Yahu konu da öyle birşey yazmıyor ki sonradan çıkıyor bunlar. Forum üye ol linkten dedi, üye olduk. Başlıkta yazan net 30 kişiye 100 TLİtalian kullanıcı adlı arkadaş ss atınca 3 kişiye daha gönderilecek. Sonra onlarda atınca 3kisiye daha. Öyle olacaktı galiba
Demek adam yedi parayıLİSTEDE OLANLARA GÖNDERİM YAPILACAK ARKADAŞLAR @italian a para gittiği halde hala ss atmadı diğer arkadaşların gönderimi yapılacak forumsahadan olarak ne etkinlik açtıysam herkesin hakkı bugüne kadar sonuna kadar ödülü verildi konuda yazıyor payfix sadece Papara yazanlar maalesef
Tamam o 100 tl yi al siteye at işte 2 oradan vur 200 tl olsun zaten kumarda yiyecen bari spordorda yeYahu konu da öyle birşey yazmıyor ki sonradan çıkıyor bunlar. Forum üye ol linkten dedi, üye olduk. Başlıkta yazan net 30 kişiye 100 TL
Tamam o 100 tl yi al siteye at işte 2 oradan vur 200 tl olsun zaten kumarda yiyecen bari spordorda ye
Basket olsun reisBen sana maç bulurum merak etme
papara gönderilmiyormuş reis.payfix bendede bloke ufak bir ricamızı bile kabul etmiyor admin beylerKaptan ödülüm gönderilmedi
Papara atmıştım pay bloke bende
Dm . yazdım.
para gelirse yatırım yaparım neyle yatırayım broTamam o 100 tl yi al siteye at işte 2 oradan vur 200 tl olsun zaten kumarda yiyecen bari spordorda ye