• BÜROLARIN DİKKATİNE

ForumSahadan2.com Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

REKLAM ve İŞBİRLİĞİ ADRESLERİMİZ

live:.cid.cb46d896c7665b3e

[email protected]

Sponsor Etkinlik 1Win Yatirim Etkinligi Ssler Buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kondeees

Kayıtlı Üye

Fenerbahcem112

Kayıtlı Üye
Nasıl oldu şimdi ben anlamadım 3 kişiden ss bekliyoruz kaac saattir biri hesaptan çekildi diyor öbürü payfix yok Papara verdim diyor çıkamadım işin icinden :)

skyroad

Kayıtlı Üye
Ben üye oldum payfix yazdım. Hala ne gelen var ne giden?

skyroad

Kayıtlı Üye
@Zügürt Baba @GALABEY

ID 21323801
Payfix 1735702914
Linkten üye oldum. Etkinlik için teşekkürler
Listede de varım? Ama ne gönderim yaptınız. Ne de ss soruyorsunuz?

skyroad

Kayıtlı Üye
İtalian kullanıcı adlı arkadaş ss atınca 3 kişiye daha gönderilecek. Sonra onlarda atınca 3kisiye daha. Öyle olacaktı galiba
Yahu konu da öyle birşey yazmıyor ki sonradan çıkıyor bunlar. Forum üye ol linkten dedi, üye olduk. Başlıkta yazan net 30 kişiye 100 TL

GALABEY

Forum Sahibi
LİSTEDE OLANLARA GÖNDERİM YAPILACAK ARKADAŞLAR @italian a para gittiği halde hala ss atmadı diğer arkadaşların gönderimi yapılacak forumsahadan olarak ne etkinlik açtıysam herkesin hakkı bugüne kadar sonuna kadar ödülü verildi konuda yazıyor payfix sadece Papara yazanlar maalesef

Necatibey

Guest
LİSTEDE OLANLARA GÖNDERİM YAPILACAK ARKADAŞLAR @italian a para gittiği halde hala ss atmadı diğer arkadaşların gönderimi yapılacak forumsahadan olarak ne etkinlik açtıysam herkesin hakkı bugüne kadar sonuna kadar ödülü verildi konuda yazıyor payfix sadece Papara yazanlar maalesef
Demek adam yedi parayı

ugurfalconn

Kayıtlı Üye
papara liste dışıymışım.sizden payfixim patladı papara vereyim diye ufak bir rica etim onu da kabul etmediniz.çok zor olmayan bir istekti.peki göndermeyin sorun değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...