ForumSahadan2.com Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.cb46d896c7665b3e
Ben Zannetmıyorum Herkesın Donup sıteye ıslem alcagını bosu bosuna beklerız benceArkadaşlar 1 arkadaş dönüş yaptı sakin olun bende istiyorum ss atılsın devam edelim hergün olacak bu etkinlik
Niye cekilsinki hesabından bloke mi koymus banka falan mı buAdmin bana gelmiş ama geldiği gibi hesaptan çekilmiş
Reis bekleyelim mi yatalimmi bekliyoruz halenArkadaşlar 1 arkadaş dönüş yaptı sakin olun bende istiyorum ss atılsın devam edelim hergün olacak bu etkinlik
Ben vardiyalı çalışan biriyim ve fabrikada yasak telefon kullanmak siteye yatırım yaptım şimdi. Geç dönüş yaptım kusura bakmayın@stonedpig ve @italian bu kadar arkadaş sizin ss atmanızı bekliyor DM den yazdım size Payfix geldiğinde illaki geçte olsa 10-15 şakla içinde haberiniz olur ama nerdeyse 2 saate yaklaştı SS atmak zorunuza gidiyorsa katılmayın etkinliğe bu kadar insanın beklemesine sebep oluyorsunuz
Ben vardiyalı çalışan biriyim ve fabrikada yasak telefon kullanmak siteye yatırım yaptım şimdi. Geç dönüş yaptım kusura bakmayın
Çok değişik bir site bakiye bi var bi yok anlamadım gitti. Siteden çekim yapan var mı ki ?Bir daha olursa katılalım