ForumSahadan2.com Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.cb46d896c7665b3e
Tesekkurler saolasinBol sanslar kank yeni girdim daha yogunluktan isten gel.yemek hazirla ye derken anca oturdum gekir insalah arsenala kalmis
Zor geldi bi mac knki hindistan son 10 dk kala 2 gol cikti azdaha patlayacaktik ucuz yirttik ?Bol sanslar kank yeni girdim daha yogunluktan isten gel.yemek hazirla ye derken anca oturdum gekir insalah arsenala kalmis
Hintler sevmis seni ?Zor geldi bi mac knki hindistan son 10 dk kala 2 gol cikti azdaha patlayacaktik ucuz yirttik ?
Gecende hintlere oynadiydim ilk yr 4 gol cikti kazandiydim hintlerde gollu oluyor bazi takimlarin maclariHintler sevmis seni ?
Mumbai CityHintler sevmis seni ?
Konya ile malatya en bulasilmayacak takim gol atamiyorlar bunlarrBazen 2 gol bile cikmiyo ters lig al iste bizim lige bak konya gol olmadi 2.5 dedik.bi de goztepe konya arsenala.bastik bonusu yattik
Bu hintlerde odisha ile mumbaiyi gordummu hic analize bakmada kesin ust diyom ??Bazen 2 gol bile cikmiyo ters lig al iste bizim lige bak konya gol olmadi 2.5 dedik.bi de goztepe konya arsenala.bastik bonusu yattik
Ya aralarinda hic golsuz mac olmamis normslde oynamam boyke takimlara da konya atmasi lazim malatya da destek verir dedikKonya ile malatya en bulasilmayacak takim gol atamiyorlar bunlarr
Sigara ? mı unutma ???Insallah reis ilac gibi gelicek wonlarsak
??? sigarayada zam geldi ???Sigara ? mı unutma ???