• BÜROLARIN DİKKATİNE

ForumSahadan2.com Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

REKLAM ve İŞBİRLİĞİ ADRESLERİMİZ

live:.cid.cb46d896c7665b3e

[email protected]

Rolling BETMOLA SPONSORLUĞUNDA

GALABEY

Forum Sahibi
140 oran ile Everton dan yatıyorsa bu kupon 1.95 oranla KG HURACAN wonnnn oluyorsa söylenecek söz Yok 1 maç ta yapsan Everton 1 üst 1.40 orana herkes oynar ama gel gelelim Everton kuponu yatırdı

bekir1991

Guest
Arkadaslar biz ne yaparsak yapalım edelim baronlar belirliyor herşeyi manvhester maçı örnek bir çok örnek var maçlar seyircisiz kuluplerde para yok uefada göz yumuyor şikeye olay bu olan bize oluyor baksanıza pandemi de tek aktif olan şey ligler oynanöasa ne olacak sanki ama oynatıyorlar çünkü büyük bir mafya bu

bekir1991

Guest
140 oran ile Everton dan yatıyorsa bu kupon 1.95 oranla KG HURACAN wonnnn oluyorsa söylenecek söz Yok 1 maç ta yapsan Everton 1 üst 1.40 orana herkes oynar ama gel gelelim Everton kuponu yatırdı
Başkan onu bilir onu söylerim taraf bahsi kg var oynamamak gerek 1.5 üstü oynıcan öaç başında az olsun öz olsun

Guruu

Kayıtlı Üye
Gecen 6 mac yaptim 4 ü nba 2si futbol gece maci butun nba secimler geldi
1.80 oran ust aldim futbol oda geldi
1.30 oran aldihim ust maci ilk yr 2 penalti oldu gol oldu 2. Yr gol yok yok boyle bisey cok sovdum tam sikenin olduhu meksika ligiydi ?

bekir1991

Guest
Gecen 6 mac yaptim 4 ü nba 2si futbol gece maci butun nba secimler geldi
1.80 oran ust aldim futbol oda geldi
1.30 oran aldihim ust maci ilk yr 2 penalti oldu gol oldu 2. Yr gol yok yok boyle bisey cok sovdum tam sikenin olduhu meksika ligiydi ?
Şimdi şuna dikkat edin 10 lig falan belirliyor bir hafta o ligleri kasıyorlar 2 3 ligi serbest bırakıyorlar birde sabah maçlar gollu gecerse akşam maçlarını kasıyorlar gibi bunlara dikkat etmek çok önemli

GALABEY

Forum Sahibi
Sponsorumuz betmola sponsorluğunda ROLİNG 463772 kodu ile üye olanlar arasından Roling başarılı olursa hesaplarına nakit tanımlayacağım betmola112.com
Ulan Everton villareal macıda geldi sadece tek maça kalmıştık 1 gol atsa iade alırdık onu