ForumSahadan2.com Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.cb46d896c7665b3e
Bazıları konu altına yazmış 1 aydır para dağıtacaksın görmedim falan diye 2 gün önce 10 kişiye 20 tl attık lütfen alan arkadaşlar twetrda o arkadasa cevap olarak aldığını yazabilirmi kupon KAZANIRSA zaten dağıtıyoruz böyle insanlar neden bilmeden yazar çizer anlamıyorumBu kupon geldi sıra size dağıtmak için güzel bir kupon yapıp 10 kişiye 20 tl papara atalım KİMLER BURDA
abi biz güveniyoz bunlar kafadan konuşur dert etmeBazıları konu altına yazmış 1 aydır para dağıtacaksın görmedim falan diye 2 gün önce 10 kişiye 20 tl attık lütfen alan arkadaşlar twetrda o arkadasa cevap olarak aldığını yazabilirmi kupon KAZANIRSA zaten dağıtıyoruz böyle insanlar neden bilmeden yazar çizer anlamıyorum
Herkese cevap vermek zorunda değilsin inanmasınlar bırakBazıları konu altına yazmış 1 aydır para dağıtacaksın görmedim falan diye 2 gün önce 10 kişiye 20 tl attık lütfen alan arkadaşlar twetrda o arkadasa cevap olarak aldığını yazabilirmi kupon KAZANIRSA zaten dağıtıyoruz böyle insanlar neden bilmeden yazar çizer anlamıyorum
ARKADAŞ LAR BÜLTENDE MAÇ YOK BASKET ? TEN BEN ANLAMAM KUPON YARIN YAPALIM OLURMUBu kupon geldi sıra size dağıtmak için güzel bir kupon yapıp 10 kişiye 20 tl papara atalım KİMLER BURDA
Bu kupon geldi sıra size dağıtmak için güzel bir kupon yapıp 10 kişiye 20 tl papara atalım KİMLER BURDA