ForumSahadan2.com Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.cb46d896c7665b3e
Bol sanslar gelir insalkahgelirse etkinlik yapıcam inşallah gelir
Rahat cikardi korner de gol atcaklari tuttu ipnelerin 2 tanecik korner ciksa etkinlik yapacaktim 20:00 dan sonraki maclata ama olmadi nasibimiz yokyüksek oran yapacaz artık 1,30 1,50 1,60 yatırıyo
Yüksek oranlar Benden sorulur artık eski günlerime döneceğim iyice sinirlendirdiler takımlar kasa katlama Rolingi yapacağım katılan olursayüksek oran yapacaz artık 1,30 1,50 1,60 yatırıyo
burdayız her daimYüksek oranlar Benden sorulur artık eski günlerime döneceğim iyice sinirlendirdiler takımlar kasa katlama Rolingi yapacağım katılan olursa
Zaten hep söylediğim gibi yine söylüyorum Foruma ya bonus almaya geliyorlar yada işi düşen PARASI kalan aktif olarak aynen dediğin gibi çok az üye var diğer forumlar gibi bot ve sahte hesap Yok üyelerin hepsi gerçek reel üye ama aktif olan Yokonlar da ücretli oluyo bildiğim kadarı ile
aynen öyle başka forumlarda kuru kalabalık salak salak konular açanlar kavga küfür edenler, çekim paylaşsan özelden reis 10-20 versene diyenler vs doluZaten hep söylediğim gibi yine söylüyorum Foruma ya bonus almaya geliyorlar yada işi düşen PARASI kalan aktif olarak aynen dediğin gibi çok az üye var diğer forumlar gibi bot ve sahte hesap Yok üyelerin hepsi gerçek reel üye ama aktif olan Yok
Aynen öyle maalesef insanlar nerde nasıl olacagını zaten bilse ben bugün 3 etkinlik açtım katılım Yok denecek kadar az katıl kazan İşte senden para pul isteyen Yokaynen öyle başka forumlarda kuru kalabalık salak salak konular açanlar kavga küfür edenler, çekim paylaşsan özelden reis 10-20 versene diyenler vs dolu
Antalya Çaktıgelirse etkinlik yapıcam inşallah gelir
Yer Yusuf da oynuyor Burak’ta atması lazım Lilleevet de psg yemedi daha o sıkıntılı