• BÜROLARIN DİKKATİNE

ForumSahadan2.com Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

REKLAM ve İŞBİRLİĞİ ADRESLERİMİZ

live:.cid.cb46d896c7665b3e

[email protected]

Günün Kuponu sürpriz kg var kuponu

Guruu

Kayıtlı Üye
Bende 2li yaptim frebetle rusya geldi
Italya 2 kirnerden yattik icim yaniyor icimmmm ????

GALABEY

Forum Sahibi
onlar da ücretli oluyo bildiğim kadarı ile
Zaten hep söylediğim gibi yine söylüyorum Foruma ya bonus almaya geliyorlar yada işi düşen PARASI kalan aktif olarak aynen dediğin gibi çok az üye var diğer forumlar gibi bot ve sahte hesap Yok üyelerin hepsi gerçek reel üye ama aktif olan Yok

erdem34

Kayıtlı Üye
Zaten hep söylediğim gibi yine söylüyorum Foruma ya bonus almaya geliyorlar yada işi düşen PARASI kalan aktif olarak aynen dediğin gibi çok az üye var diğer forumlar gibi bot ve sahte hesap Yok üyelerin hepsi gerçek reel üye ama aktif olan Yok
aynen öyle başka forumlarda kuru kalabalık salak salak konular açanlar kavga küfür edenler, çekim paylaşsan özelden reis 10-20 versene diyenler vs dolu

GALABEY

Forum Sahibi
aynen öyle başka forumlarda kuru kalabalık salak salak konular açanlar kavga küfür edenler, çekim paylaşsan özelden reis 10-20 versene diyenler vs dolu
Aynen öyle maalesef insanlar nerde nasıl olacagını zaten bilse ben bugün 3 etkinlik açtım katılım Yok denecek kadar az katıl kazan İşte senden para pul isteyen Yok

erdem34

Kayıtlı Üye
psg.ye 2,5 üst girecektım kokrtum barca maçından sonra şimdi üste gidiyo kg yok daha :)