ForumSahadan2.com Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.cb46d896c7665b3e
bol şansYİNE GÜZEL BİR KUPON KAZANIRSAK 10 KİŞİYE 20TL PAPARA HEDİYE.. TWİTTER KONU ALTINDA RT FAV 5 ETİKET KONU ALTINDA PAYLAŞIM.. KONU İÇİNDE EN AZ 10 MESAJ.. VE BOL BOL DESTEK SİNERJİ Ekli dosyayı görüntüle 139Ekli dosyayı görüntüle 140
Hadi bakalım başlıyoruzYİNE GÜZEL BİR KUPON KAZANIRSAK 10 KİŞİYE 20TL PAPARA HEDİYE.. TWİTTER KONU ALTINDA RT FAV 5 ETİKET KONU ALTINDA PAYLAŞIM.. KONU İÇİNDE EN AZ 10 MESAJ.. VE BOL BOL DESTEK SİNERJİ Ekli dosyayı görüntüle 139Ekli dosyayı görüntüle 140
Olur bir daha öyle yaparız 2 tane daha ekleriz bu şekilde yorum yapınca Ne oluyor ona anlam veremiyorum bol şans dileyip destek vermek daha mantıklı degilmi KUPONU BEN YAPTIM KENDİ ME GÖRE OYNADIM KAZANIRSA DA FORUM ÜYELERİNE PAYLAŞMAK İSTEDİMBol sans. Az olmuş maçlar bir iki tane daha yazsaydınız ya????
Daha dikkatlı konuşmalar içerirsek mutlu oluruz kimse katılmak zorunda degil ama mesajlarınıza dikkat etmek zorundasınızBol sans. Az olmuş maçlar bir iki tane daha yazsaydınız ya????
Herkes istediğini söyler boşverdim benBiz olumlu SİNERJİ diyoruz olumsuz yorumla başlanıyor üzücü