• BÜROLARIN DİKKATİNE

ForumSahadan2.com Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

REKLAM ve İŞBİRLİĞİ ADRESLERİMİZ

live:.cid.cb46d896c7665b3e

[email protected]

Çözüldü Betrar sitesi 1 haftadir 1058 tl parami odemedi

Master1905

Kayıtlı Üye
K.adim:masterone1920
Betrar sitesi haksiz yere 1 haftadir 1058 tl parami odemedi ispatsiz kanitsiz belgesiz hesabimi kilitlediler uyeligi iptal ettiler yeni madur etme taktikleri uyelik iptali basladi sitelerde dikkat edin gorsel bile alamadim siz siz olun cekim vermeden tum sitelerde ekran goruntusu hemen alin baskan cevaplarini bekliyorum

Master1905

Kayıtlı Üye
Betrar canli destek cevap vermeden atiyo baskan bu sponsor site burdan bile 10 gundur paramizi alamadik ya resmen milletin oarasina cokuyolar gormuyonuzmu ya sponsor site dednz

Master1905

Kayıtlı Üye
Neden hala bu site donus yapmiyo ya bu sitelerden nedir cektigimiz ya

Master1905

Kayıtlı Üye
Betrar destek nerdesiniz ya 10 gundur birkere cevap vermediniz amaciniz milletin parasina cokmekmi ytrrken iyi cekime geldimi ne varmi ispat belge kuralsiz bisey isinize gelmeyince foto almasin diye uyeligi bile iptal ettnz acil parami odeyin betrar destek

Master1905

Kayıtlı Üye
Betrar sjtesinin verdigi bilgilerin hepsi yalandir arkadaslar ben zaten bu siteden hic cekim yapmadim uye olali zaten 2 hafta omdu birkete talep verdim 1058 tl haksiz yere ispatsiz belggesiz cekimi idemediler jesabimi kilitleyip parama coktuler bu siteler tam dolandirici bu sitenin sponsorlugunu bitirin yiyosa bu site hesabimi aktif etsin atym bilgikeri ne yalanci bu site ya bujadar dolandirici site yalanci site olmz